Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2024, 10:41

“Pevam, a vrištala bih”: Naša slavna pevačica izgubila je sina, od tada dane provodi na groblju

Pevačica Blagica Beti Đorđević 2013. godine je doživela veliku tragediju, kada je izgubila sina jedinca, koji je preminuo od srca u 47. godini, a iza sebe je ostavio suprugu, ćerku i sina.
Poznata dama progovorila je o tragediji, te kako za nju oporavka nema.
Priča o ovoj džez pevačici je poput najpotresnijeg romana, isprepletena bolom, gubicima i hrabrošću. Njena muzika možda donosi radost i oduševljava publiku, ali iza svakog tona krije se duboka tuga koja ju je obeležila zauvek, piše Stil.
Gubitak deteta je neopisivo težak teret koji nosi sa sobom bol koji ne može da se opiše rečima. Ovaj majčin bol je duboko emotivan i dubok, a ona je delila svoje unutarnje osećaje u jednom od retkih trenutaka iskrenosti....

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.