Izvor: Luftika.rs, 22.Jun.2023, 14:19

Pevačica Slavica Ćukteraš prijavila bivšeg supruga policiji nakon poruke koju joj je poslao

Pevačica Slavica Ćukteraš navodno je prijavila policiji bivšeg muža Vladimira Avramova zbog pretnji koje joj je uputio, a kako pišu domaći mediji sve je počelo kada joj je bivši golman navodno poslao poruku u kojoj je pisalo da će joj „uzeti dete“.
Pevačica se oglasila nakon nemilog događaja, međutim nije želela da iznosi detalje.
– Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne… Nadam se da me razumete – rekla je pevačica u kratkoj izjavi za Telegraf.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Podsetimo, iz policijske uprave Novi Sad dobijena je potvrda da je slučaj prijavljen. Vladimir je trenutno u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i biće mu izrečene hitne mere zabrane prilaska.
– Ona je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom – kaže izvor za gorenavedeni list.
Slavica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.
– Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru – izjavila je Slavica u emisiji Premijera – Vikend specijal, gde je pričala o razvodu.
Još jedna pevačica albanskog porekla napadnuta na koncertu, muškarac se popeo na binu i lupio joj šamar (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.