Izvor: Blic, 22.Jun.2023, 12:33

"BLIC" SAZNAJE NOVE DETALJE O PRIJAVI SLAVICE ĆUKTERAŠ Raspisana policijska potraga za Vladimirom Avramovim: "Pretio je da će joj oduzeti dete"

Kako "Blic" saznaje, ovo je prvi put da je pevačica Slavica Ćukteraš prijavila bivšeg supruga Vladimira Avramova. Njemu su izrečene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije na 48 sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisana policijska potraga za bivšim suprugom Slavice Ćukteraš?! "Pretio joj oduzimanjem deteta!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023

Kako se nezvanično saznaje, pevačica je supruga prvi put prijavila...Kako "Blic" saznaje, ovo je prvi put da je pevačica Slavica Ćukteraš prijavila bivšeg supruga Vladimira Avramova. Njemu su izrečene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije na 48 sati...Kako nezvanično saznaje "Blic", Slavica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.