Pet stvari koje muškarac obožava kod žene tokom seksa

Izvor: Story, 18.Jan.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet stvari koje muškarac obožava kod žene tokom seksa

Narednih pet stvari svaka žena nosi u sebi, samo treba da se opustite i budete spontane, a vaš muškarac će poludeti od uzbuđenja

Foto: Profimedia

1. Dominantnu ženu

Ima li išta seksepilnije od žene koja baca muškarca na krevet, skida mu odeću, uzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju. Žena koja preuzme inicijativu u krevetu je jedna od najčešćih muških fantazija.

2. Zavodljivu ženu

Žeski pokreti muškarcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << su neodoljivi. Još kada su oni začinjeni zavodljivim donjim vešom, štiklama ili pak plesnim izvijanjem bokova reč je o pravoj erupciji seksepila.

Pet poteza tokom seksa koji će apsolutno oduševiti vašeg partnera pogledajte OVDE.

3. Spontanu ženu

Predigra je neverovatno moćno oružje u krevetu. Upravo zbog toga muškarci obožavaju kada žena spontano krene s ovom radnjom. Intimne poljupce i dodire po erogenim zonama obožava svaki muškarac.

4. Glasnu ženu

Ne govorimo o vriski i glasnim tonovima već o erotičnim zvukovima tokom seksa koji otkrivaju žensku strast. Stenjanje, dahtanje i pokoja vruća reč svakom muškarcu je pravi okidač strasti.

5. Uzbuđenu ženu

Muškarci obožavaju kada po njenom izrazu lica, pokretima tela, uzdasima i stenjanju mogu pročitati da rade itekako dobar posao. Ženski seksualni vrhunac ujedno je snažan okidač i za njega.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.