Pet pravila za uspešno ulaganje u investiciono zlato

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Apr.2024, 12:07

Pet pravila za uspešno ulaganje u investiciono zlato

Centralne banke povećavaju svoje rezerve zlata kao čuvara vrednosti, a u poslednje vreme i sve više građana odlučuje da na ovaj način zaštiti svoju imovinu. Na duže staze, i da zaradi. Svako ko se odluči da investira u zlato, pre kupovine prvog grama trebalo bi da se pridržava ovih pet osnovnih saveta stručnjaka za ulaganja u investiciono zlato.
Zlato je čuvar vrednosti i dugoročna investicija
Stručnjaci kažu da nema dileme da zlato donosi zaradu, ali upozoravaju – ne preko noći. Investicija u žuti metal je, poručuju, za one koji su strpljivi i neće svaki dan proveravati koja je cena na berzi, da li je pala ili skočila.
Svoju prvu zlatnu pločicu berzanski analitičar ...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Zlato je dugoročna investicija: Pet saveta na koje treba obratiti pažnju pre kupovine prvog grama

Izvor: Danas, 10.Apr.2024

Cena zlata premašila je 2.100 evra za uncu (31.10 grama), a globalna kriza, ratovi, inflacija i opšta nesigurnost doveli su do toga da skoči tražnja za ovim plemenitim metalom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.