Pet alata na bazi AI za maksimalnu produktivnost na radnom mestu – sa vašeg telefona

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Feb.2024, 18:22

Pet alata na bazi AI za maksimalnu produktivnost na radnom mestu – sa vašeg telefona

AI vas prati tokom celog radnog dana. Dok putujete prevozom, predlaže elokventan odgovor na mejl koji je šef poslao. Uveče vam pomaže da za par sekundi arhivirate sve resurse i materijale koje ste prikupili tokom još jednog užurbanog dana tokom kog ste radili više stvari istovremeno.

Kada govorimo o tome kako AI transformiše posao, ono što potpuno menja sve za zaposlene je AI koja ide svuda gde i vi. Drugim rečima, AI koja je mobilna kao vaš mobilni uređaj.

Zakoračite >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u svet Galaxy S24, prvog telefona na bazi AI.

Uz Galaxy S24, Samsung koristi AI da unese nove dimenzije lične udobnosti, produktivnosti i komunikacije u vaš svakodnevni život. Uticaj na svet rada će biti ogroman jer je produktivnost u pokretu postala deo posla.

Evo kako nekoliko funkcija uređaja na bazi Galaxy AI[1] menja način na koji radimo:

Kompanije se danas rutinski povezuju preko granica i vremenskih zona kako bi koristile nove tržišne mogućnosti. Tačnost i brzina su obavezne, ali međunarodna komunikacija može da dovede do nesporazuma, konfuzije i odlaganja. Galaxy S24 pomaže profesionalcima da uspešnije sarađuju bilo da su u kancelariji, rade od kuće ili su negde između.

Preveden i prilagođen ton profesionalnih mejlova ili tekstova: prvi vam je dan na novom poslu i želite da ostavite dobar utisak u prvom mejlu kolegama. Uz funkciju Chat Assist na Galaxy S24 telefonu imate na raspolaganju različite opcije koje generiše AI za strukturisanje poruke i stil pisanja da biste pogodili pravi ton. Bilo da je u pitanju sastavljanje zanimljive objave na društvenim mrežama ili formalan mejl šefu, ovoj funkciji se pristupa direktno sa Samsung tastature, tako da možete da je koristite u bilo kojoj aplikaciji i budete sigurni da ste svaki put napisali sve onako kako treba.

Iako Samsung telefoni nude koristan način da beležimo ideje, istraživačke projekte i ugovaramo sastanke, organizovanje svega toga na ručnom uređaju može predstavljati izazov. Međutim, korišćenjem reaktivnih sposobnosti Galaxy AI, Galaxy S24 inteligentno organizuje vaš telefon kako biste imali detaljnu sliku.

Držite svoje dokumente i planove organizovanim: kada ste već odmakli sa radom na projektu, shvatate da su vam relevantni resursi rasuti svuda: u dugim mejlovima, detaljnim člancima, dokumentima u PDF formatu itd. Kad biste mogli da sakupite sve u jedan objedinjujući format, to bi vam uštedelo sate i sate napornog pravljenja beleški i konverzije dokumenata.

Zahvaljujući funkciji Note Assist, možete da generišete, čitate i čuvate skraćene verzije svih svojih materijala uz par poteza prstom i tako gomilu dokumenata na dnevnom nivou pretvorite u dobro strukturisanu arhivu. Funkcija Note Assist vas postavljanjem dokumenta na ekran podseća da njegov sadržaj možete direktno da sačuvate u aplikaciji Samsung Notes. Kada ga tamo sačuvate, ova funkcija može sama da formatira tekst i ispravi greške u pisanju pre nego što kreira jednostavan ili detaljan sažetak celog dokumenta po tačkama iznad glavnog teksta, tako da možete da bacite pogled na sve ključne tačke kad god je to potrebno.

Ova funkcija takođe može da izdvoji ili sumira tekst direktno iz fizičkih knjiga i papira i može da prevede beleške na druge jezike, dok njena potfunkcija Browsing Assist može da pretvori detaljne članke u odgovarajuće sažetke.

Precizno dokumentujte sve: u pitanju je klasična dilema: nalazite se na važnom poslovnom sastanku, a treba da pravite detaljne beleške i istovremeno ostanete koncentrisani i angažovani. Galaxy S24 vam sve to omogućava.

Funkcija Transcript Assist pravi sveobuhvatne, tačne beleške sastanaka i razgovora. Jednostavno snimite sastanak preko Samsung aplikacije za snimanje glasa, a nakon toga će vam Transcript Assist ponuditi da ga pretvori u tekst, sa razdvojenim rečenicama pojedinačnih govornika. Kada dobijete transkript, možete da ga podelite sa kolegama u tom obliku ili da ga pošaljete u Samsung Notes i dodate sažetak po tačkama koji generiše AI korišćenjem funkcije Note Assist.

Ako već imate audio dokumente koji su snimljeni bez funkcije Transcript Assist, ona može da ih pretvori u beleške korišćenjem funkcije Text to Audio.

Kad je reč o poslu, moć AI na vašim mobilnim uređajima prevazilazi automatizaciju dosadnih obaveza. Galaxy S24 je pravi primer kako tehnologija može značajno da unapredi način na koji radimo, razmišljamo i stvaramo – tako što je neizostavan, mobilan i na dohvat ruke.

[1]   Samsung može u budućnosti da uvede obavezu plaćanja u vezi sa svim ili za neke sadržaje veštačke inteligencije koji su dostupni na predmetnim uređajima. U slučaju uvođenja obaveze plaćanja, Samsung će o navedenom pružiti blagovremeno obaveštenje.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.