Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2023, 11:10

Pančevljanka ćerki (3) vezivala ruke u hranilici i po zimi je izbacivala na terasu

Policija u Pančevu uhapsila je juče (21. mart) J.M. (32) koja se sumnjiči za nasilje u porodici, a danas će je izvesti pre tužiteljku Osnovnog javnog tužilaštva.
U krivičnoj prijavi koju je protiv nje podneo suprug stoji da je od decembra svoju trogodišnju ćerku zlostavljala. Ona je, nezvanično, detetu u hranilici vezivala ruke, izbacivala po zimi na terasu, vređala, udarala…
Već mesecima unazad njen suprug je sumnjao da ona muči ćerku, ali nije imao dokaza. Tada je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << navodno, rešio da postavi skrivenu kameru. Sa snimcima je došao u policijsku stanicu.
J.M. je odmah određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.
Iz ove porodice koja živi u Kačarevu do sada nije bilo prijava za nasilje.
Izvor: Telegraf
Oglasio se čuveni rukometaš Veselin Vuković, nakon što ga je pretukao sin

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.