Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 17:05

VEZIVALA RUKE ĆERKI U HRANILICI I IZBACIVALA JE NA TERASU Uhapšena majka koja je tri meseca mučila dete u Pančevu

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo je J.M.(32) iz Pančeva zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici, jer je maltretirala i tukla maloletnu ćerku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena majka iz pakla: Tri meseca zlostavljala dete - vezivala joj ruke i izbacivala na terasu!

Izvor: 24sedam.rs, 21.Mar.2023

Po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo određeno joj j zadržavanje

Nastavak na 24sedam.rs...

Uhapšena majka u Pančevu: Vezivala ćerku za hranilicu, izbacivala je na terasu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2023

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo je J.M. (32) iz Pančeva zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

OTAC SUMNJAO DA ŽENA BIJE ĆERKU (3), PA POSTAVIO SKRIVENU KAMERU "Blic" otkriva kako je otkrivena majka koja se iživljavala nad deteom

Izvor: Blic, 21.Mar.2023

J.M. (32) majka iz Pančeva koja je uhapšena zbog sumnje da je tri meseca brutalno tukla svoju ćerku (3) otkrivena je tako što je njen suprug, otac deteta postavio skrivenu u kuću jer je sumnjao da zlostavlja dete, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.