Ovu hranu je čuveni Entoni Bordejn proglasio najgorom na planeti (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 03.Mar.2024, 09:05

Ovu hranu je čuveni Entoni Bordejn proglasio najgorom na planeti (VIDEO)

Pokojni Enton Bordejn važio je za kulinarskog virtuoza, velikog avanturistu i pravu ikonu pop kulture. Ovaj vrhunski šef bio je poznat po oštrom jeziku i iskrenosti, a često mu je postavljano pitanje o najgorem iskustvu koje je doživeo u restoranu.
Iako je više puta spominjao rektum namibijske bradavičaste svinje kao neprijatno gastronomsko iskustvo, priznao je da je probao daleko gore stvari.
Slična osećanja gajio je u vezi sa hranom u avionu.
– Niko se nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << osećao bolje nakon što je jeo hranu koju poslužuju u avionu. Mislim da je ljudi jedu samo zato što im je dosadno. Ne jedem u avionu. Volim da dođem na svoju destinaciju gladan – rekao je jednom prilikom, prenosi n1info.hr.
Foto: Screenshot / You Tube Govorio je kako bi avionsku hranu odbio čak i kad bi iz svog rodnog Njujorka putovao na duge staze, do Japana ili Novog Zelanda, prenosi Far Out Magazine.
Umesto uobičajene avionske hrane, Burden je često naručivao zanimljivu kombinaciju.
– Za dug let naručio bih sir i porto. Pojeo bih malo sira, a zatim se uništio alkoholom – izjavio je Bordejn.
Ipak, prvo mesto pripalo je fermentisanoj ajkuli, koju je pojeo 2004. godine, tokom prve sezone serije “Bez rezervacije” na Islandu.

– Ovo je verovatno najgora stvar koju sam ikada stavio u usta – rekao je.
Izvor: n1info.hr
Šta bi legendarni Entoni Bordejn probao od srpskih specijaliteta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.