Ovonedeljni recept za uživanje: Filmovi koji će vas oduševiti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Avg.2023, 11:26

Ovonedeljni recept za uživanje: Filmovi koji će vas oduševiti

Kada se spoje kriminalistika i komedija, dobija se film „Berni“. Ovo je crna komedija o vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda (Jack Black) i lokalne matrone dominantnog karaktera (Shirley MacLaine). Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Richard Linklater („Škola rocka“), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin. Film će se emitovati u četvrtak od 19.20h na kanalu FilmBox Extra.

I sutradan, u petak, možete uživati u spoju više žanrova – kriminalistike, drame i misterije i to baš u filmu „Devojka sa tetovažom zmaja“. U ovoj neverovatnoj priči novinar Mikael Blomkvist, uz pomoć Lizbet Salander, mlade hakerke, traga za ženom koja je nestala pre četrdeset godina. Film će početi sa emitovanjem u 21h, a kanal koji u ovom terminu treba da uključite je FilmBox Premium.

Nedeljno veče je idealno za gledanje filmova na kanalu FilmBox Stars, a akcija „Kikbokser“ predstavlja odličan sadržaj sa kojim možete završiti nedelju. Radnja filma se zasniva na američkom šampionu tajlandskog boksa, koji ostaje paralizovan nakon nemilosrdne borbe sa tajlandskim šampionom, zbog čega se njegov brat zavetuje na osvetu. Udobno se smestite od 23.55h.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.