Ovo su naslednici dinastije Đogani: Stopama slavnih roditelja! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su naslednici dinastije Đogani: Stopama slavnih roditelja! (FOTO)

Mnoge generacije odrastale su uz Đogani Fantastiko, Funky G, Trik FX, Bakija B3. Oni su obeležili devedesete svojim pesmama, a danas su ih zamenili njihovi klinci.

Luna i Adam Đogani, foto: Instagram

Luna Đogani (19)

Trenutno najpoznatija iz klana je Luna Đogani, ćerka Gagija i Anabele, nekadašnjeg tandema grupe Funky G.

Luna jse oprobala u svetu modelinga a zatim i u muzici. Da je prava mamina naslednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pokazala je kada je zamenila Anabelu u rimejku pesme Kad sam bio mali grupe Funky G.

Svakodnevno privlači najviše pažnje provokativnim fotkama na društvenim mrežama. Posebnu pažnju privlaće fotke na kojima pozira i pored svog brata Adama.

Marinela Đogani (22)

Đogani fantastiko par, Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine, a imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu. Silvija je već i sama mama male Tije, ali izgleda da Marinela kreće stopama svojih roditelja.

Imali ste priliku da je upoznate kao učesnicu X Faktora.

- Meni roditelji mogu sutra album da snime ali ja nisam htela tako da se izlažem, već da sama na takmičenju pokažem svoje kvalitete - rekla je tad Marinela.



Dejan Ibraimov (19)

Članovi grupe Trik FX, Natalija i Sani Ibraimov, poznati su kao estradni par koji pored uspešne muzičke karijere i braka koji traje već dve decenije, imaju fantastičan mladalački izgled u petoj deceniji života. I ko bi pomislio da imaju sina od 19 godina. A imaju.

Dejan za sada uglavnom oduševljava devojke na društvenim mrežama s obzirom da vredno trenira, a da li će uskoro pokazati igrački i pevački talenat poput svojih popularnih roditelja videćemo.

Anđela Đogani (16)

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 ima ćerku Anđelu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom.

Kako kaže, Anđela je polako, ali sigurmo krenula tatinim stopama, a on ne propušta priliku da se na društvenim mrežama pohvali u kakvu mu lepoticu ćerka izrasta.

Izvor: 24 sata

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Naslednici dinastije Đogani (FOTO, VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2015, 09:26

Mnoge generacije odrastale su uz Đogani Fantastiko, Funky G, Trik FX, Bakija B3, a danas su ih zamijenili njihovi klinci...Trenutno najpoznatija iz klana je Luna Đogani, kćerka Gagija i Anabele, nekadašnjeg tandema grupe Funky G. Ona se oprobala u svijetu modelinga, a zatim i u muzici. Da je prava...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.