Podmladak dinastije Đogani: Spremni da krenu stopama roditelja i zavladaju estradom

Izvor: Blic, 22.Jul.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmladak "dinastije" Đogani: Spremni da krenu stopama roditelja i zavladaju estradom

Đogani Fantastiko, Funky G, Trik FX, Baki B3 su obeležili devedesete svojim pesmama, a posle toga većinom nastavili da privlače pažnju skandalima. Svi su se ostvarili u ulozi roditelja, a njihova deca taman su stasala da ih zamene na sceni - mislite li da će uspeti?

Luna Đogani (19)

A photo posted by Luna Djogani (@luna_djogani) on Jul 14, 2015 at 10:45am PDT

Trenutno najpoznatija iz "klana" je Luna Đogani, ćerka Gagija i Anabele, nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tandema grupe Funky G.

Anabela i Gagi Đogani

Neposredno pre proslave 15-godišnjice braka, Anabela i Gagi Đogani rešili su da se raziđu, a ćerke Luna i Nina ostale su sa Anabelom. Ona je posle razvoda počela vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem, a 2012. godina donela joj je vezu i brak sa sarajevskim biznismenom Andrejem Atijasom. Bivša gospođa Đogani 2013. godine dobila je treću ćerku Blankicu.

Na stranice žute štampe "ušetala" je još pre nekoliko godina kao potencijalna snajka Cece Ražnatović - bila je dobra Anastasijina drugarica, a onda i Veljkova devojka. Romansa je sada daleko za njima, ali i dalje su izgleda dobri drugari.

No, za razliku od Cecine dece, koja se bar zvanično drže dalje od estrade, Luna je iskoristila "pedigre" i okušala se prvo u svetu mode, a onda i u muzici, zamenivši mamu Anabelu u rimejku pesme "Kad sam bio mali" grupe Funky G.

Daleko više pažnje, ipak, izazvala je provokativnim nastupom na proslavi mature i seksi sešnom s drugaricama kraj bazena.

U tim akcijama na bazenu nekad joj pravi društvo i brat Adam Đogani.

A photo posted by Adam Djogani (@adamdjogani) on Jul 7, 2015 at 3:39pm PDT

Marinela Đogani (22)

"Đogani fantastiko" par, Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine, a imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu. Silvija je već i sama mama male Tije, ali izgleda da Marinela kreće stopama svojih roditelja.

A photo posted by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on Oct 31, 2014 at 9:05am PDT

Sa Vesnom Đole ima Adriana i Lauru

Nakon razvoda sa Slađom, Đole se oženio Vesnom Trivić, članicom svoje plesne grupe (i Slađinom drugaricom). Đole i Vesna imaju sina Adriana, a prošle godine dobili su ćerku Lauru.

Imali ste priliku da je upoznate kao učesnicu "X Faktora", pri čemu ju je tata Đole "reklamirao" kao novu Ejmi Vajnhaus.

- Meni roditelji mogu sutra album da snime ali ja nisam htela tako da se izlažem, već da sama na takmičenju pokažem svoje kvalitete - rekla je tad Marinela.

Ostatak teksta pročitajte na sajtu 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo su naslednici dinastije Đogani: Stopama slavnih roditelja! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Jul.2015

Mnoge generacije odrastale su uz Đogani Fantastiko, Funky G, Trik FX, Bakija B3. Oni su obeležili devedesete svojim pesmama, a danas su ih zamenili njihovi klinci...Luna i Adam Đogani, foto: Instagram..Luna Đogani (19)..Trenutno najpoznatija iz klana je Luna Đogani, ćerka Gagija i Anabele, nekadašnjeg...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.