Ovo joj je promenilo život: Mia Borisavljević otkrila šta su joj DIJAGNOSTIKOVALI

Izvor: Story, 03.Sep.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo joj je promenilo život: Mia Borisavljević otkrila šta su joj DIJAGNOSTIKOVALI

Poznata pevačica suočila se sa velikim problemom, zbog kog je morala da promeni životne navike, a sada je rešila da progovori javno o svemu. Mia Borisavljević porodila se u martu i na svet donela ćerkicu, a otkrila je šta joj je najteže palo tokom trudnoće i da li je imala postporođajnu depresiju, poput mnogih majki. ... The post Ovo joj je promenilo život: Mia Borisavljević otkrila šta su joj DIJAGNOSTIKOVALI appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Mia Borisavljević je tek sad otkrila šta su joj dijagnostifikovali, zbog čega joj se život promenio!

Izvor: Prva.rs, 04.Sep.2018, 10:44

"Nisam imala nikakvu depresiju. Najteže mi je bilo kada su mi dijagnostifikovali gestacijski dijabetes", navela je pevačica i dodala:. "Morala sam da se odreknem šećera i brašna. Svaki dan sam samo gledala slike torti i kolača na Internetu", rekla je za "Blic".. Mia najavljuje novi hit "Pričaju...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.