Izvor: Luftika.rs, 02.Feb.2024, 15:07

Ovo je Jovan (23) ubijen u Borči, zločinu prethodila rasprava na parkingu

Mladić Jovan M. (23) ubijen je protekle noći kada je na njega nasrnuo nepoznati napadač i izbo ga nožem. Tom prilikom, njegov prijatelj Boro J. je ranjen.
Kako su meštani ranije ispričali za portal Nova.rs, mladići su se našli na jednom parkingu u blizini zgrade, nakon čega je usledila rasprava.
Posle nekoliko trenutaka, napadač je izvukao nož i nasrnuo na mladiće. Pojurio ih je i skočio na jednog, a potom i na drugog i krenuo da ih ubada nožem.
Nesrećni Jovan stradao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je na mestu, ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju, ali bezuspešno.
Napadač je još uvek nepoznat, a ranjeni mladić odbija da otkrije identitet.
Policija traga za njim, a on je nakon ubistva pobegao sa lica mesta u nepoznatom pravcu.
Uhapšen dečak razbojnik u Novom Sadu, operisao po celom gradu, osumnjičen i za ubistvo deke Todora

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.