Ovi stručnjaci komunikacijske industrije će odlučivati o najboljim kreativnim rešenjima mladih talenata

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Feb.2024, 17:36

Ovi stručnjaci komunikacijske industrije će odlučivati o najboljim kreativnim rešenjima mladih talenata

Takmičenje Young Lions Croatia u partnerstvu sa Elanom ponovo pruža priliku mladim profesionalcima do 30 godina da se, odvojeni od svojih kolega, bore za titulu najboljih u Hrvatskoj. Najuspešniji projekti biće predstavljeni i na ovogodišnjim Danima komunikacija u Rovinju, a najbolji tim imaće čast da predstavlja Hrvatsku na Cannes Young Lions takmičenju i doživi neverovatnu energiju festivala Cannes Lions. Kako bi se obezbedilo da se u svim takmičarskim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << prepoznaju najkvalitetnije prijave, žiri i ove godine čin veliki broj stručnjaka iz različitih oblasti komunikacijske industrije.

Predsednica ovogodišnjeg žirija je Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij), a sa njom žiri čine Stella Antunović (Val grupa), Dunja Delić (Konzum), Marko Đurković (EssenceMediacom), Nela Fegić Moguljak (Imago Ogilvy), Đuro Korać (Nivas), Monika Majstorović (A1 Hrvatska), Martina Pavić (BBDO Zagreb), Mihaela Pavlović (Futura DDB), Vjeko Srednoselec (dentsu Croatia), Eetu Tourunen (Elan) i tajni član, odnosno predstavnik klijenta – neprofitne organizacije – koji će se predstaviti takmičarima na samom početku takmičenja.

Takmičare očekuje važna novost jer – dok su do sada kandidati mogli biti samo predstavnici agencija i/ili freelanceri – ove godine će im se pridružiti i ostatak marketinške industrije, u posebnoj kategoriji Marketers. Dinamičan tok takmičenja već je svima poznat: domaćin takmičenja će biti Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a nakon okupljanja i prezentacije brifa svi spremni za lavovski posao naći će se u komunikacijskoj divljini, iz koje moraju izaći u roku od 24 sata u timu od dvoje sa kreativnim rešenjem za klijenta, dok kreativni partner takmičenja, Shutterstock, nudi pomoć u vidu kreativnih materijala, koji otvara svoju bazu podataka konkurentima.

Upravo humanitarni karakter takmičenja – pobedničko rešenje se besplatno dodeljuje neprofitnoj humanitarnoj organizaciji ili organizaciji civilnog društva – podstiče dodatnu motivaciju za izvrsnost, a na pozitivnu lokalnu promenu govori i činjenica da to je domaći klijent, koji ostaje u tajnosti do samog početka takmičenja, što samo dodatno pojačava uzbuđenje.

Ako ste spremni za izazov koji može unaprediti vašu karijeru i promeniti život, vaša priča počinje upravo ovde – na takmičenju Young Lions Croatia. Proverite sve detalje na zvaničnoj stranici konkursa i sa svojim kreativnim partnerom ili partnerkom se prijavite do 16. februara 2024.

Nagrade za najbolje biće uručene na Danima komunikacija u aprilu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.