Ovako je Skarlet Johanson izgledala u trudnoći, a evo kako izgleda sada! (FOTO)

Izvor: Story, 04.Nov.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Skarlet Johanson izgledala u trudnoći, a evo kako izgleda sada! (FOTO)

Iako se, koliko je mogla, skrivala od javnosti tokom trudnoće, slavna plavuša sada je ponosno došla na premijeru i pokazala liniju nakon rođenja ćerkice.

Lepa glumica Skarlet Johanson pojavila na promociji filma The Theory of Everything u Njujorku. To je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je rodila svoje prvo dete, ćerkicu Rouz, koju je dobila sa verenikom Romanom Dauriakom.

Dvadesetdevetogodišnja glumica pozirala je sa kolegom Edijem Redmajnom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a svoju liniju naglasila je u kariranoj haljinici.

Inače, lepa Skarlet u proteklom periodu drastično je promenila svoj imidž kada je odlučila da skrati svoju dugu plavu kosu, ali ono što je zasigurno ostalo isto jeste njen prepoznatljivi osmeh, koji joj, kako kažu prisutni, tokom cele večeri nije silazio sa lica.

Skarlet je ćerkicu Rouz na svet donela u septembru, a ubrzo nakon porođaja vratila svojim uobičajenim fizičkim aktivnostima kako bi liniju što pre dovela do savršenstva i pokazala se u najboljem svetlu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.