Ovako izgleda brushalter od dva miliona evra!

Izvor: Story, 11.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda brushalter od dva miliona evra!

Modna kuća Victoria's Secret tradicionalno je na svojoj reviji predstavila i čudesni brushalter od dva miliona dolara, specijalno dizajniran za ovu priliku.

foto: Profimedia

Za izradu ovog nesvakidašnjeg brushaltera bilo je potrebno više od 658 sati, a ukrašen je sa čak 14 različitih dragulja, uključujući i plavi topaz, žuti safir, garnit i kvarc, kao i 18-karatno zlato.

Svakako da ovaj neobični i glamurozni komad donjeg veša izgleda impozantno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a svoj sjaj pokazao je i na jučerašnjoj reviji Victoria's secret.

Ove godine nosila ga je Lili Aldridž. Atraktivna 29-godišnja američka manekenka ponosno je prošetala pistom u crvenom donjem vešu i čuvenom „Fantasy bra”.

Ove godine Lili Aldriž je izabrana da predstavlja najglamurozniju i svakako najskuplju kreaciju ove modne kuće, ali pre nje, „Fantasy bra” su nosile Žizel, Hajdi Klum, Tajra Benks, Adrijana LIma i Alesandra Ambrosio.

Izvor: Blic žena

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovo je brushalter od dva miliona evra (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2015

Modna kuća Victoria's Secret tradicionalno je predstavila i čudesni brushalter od dva miliona dolara, specijalno dizajniran za ovu priliku...Za izradu ovog nesvakidašnjeg brushaltera bilo je potrebno više od 658 sati, a ukrašen je sa čak 14 različitih dragulja, uključujući i plavi topaz, žuti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.