Otvorene prijave za Epica Awards 2016

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 31.Avg.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene prijave za Epica Awards 2016

S obzirom da su ovo jedine globalne nagrade iz oblasti kreativne industrije gde se u ulozi žirija nalaze novinari koji pišu o oglašavanju i marketingu, prijavljivanje radova za Epica Awards znači da će vaši radovi biti viđeni od strane ljudi koji šire glas o vašoj kreativnosti i talentu

Ove godine, više od 60 urednika i novinara će se naći u ulozi žirija, iz američkog Adweek-a do nemačkog Werben & Verkaufen, kao i mnogi drugi.

Ovo je veoma posebna godina za Epica >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Awards, zato što se obeležava 30. godina postojanja ovih prestižnih nagrada. Svečana dodela nagrada biće održana 17. novembra u Amsterdamu.

Takođe, svaka agencija koja prijavi svoje radove dobija besplatno godišnje izdanje Epica Book – bibliju kreativnosti na 400 strana.

Krajnji rok za dostavljanje radova je 30. septembar

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.