Otvorena šesta postavka izložbe „EGallery“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Apr.2017, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena šesta postavka izložbe „EGallery“

BEOGRAD – U saradnji sa grupom Š.U.N.D (Šta umetnost nudi društvu) sinoć je u prostorijama agencije za integrisane komunikacije Executive Group po šesti put otvorena izložba „EGallery“

Priliku da predstave svoje radove dobila su 23 mlada neafirmisana umetnika, dok je dominantna tehnika postavke ovoga puta bila ulje na platnu i grafike. Na dva sprata izložene su ukupno 43 slike, grafike i fotografije, te su ljubitelji umetnosti mogli da uživaju u velikom broju dela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com <<
Zadovoljstvo je podržati mlade umetnike, a posebno nam je drago što možemo da kažemo da je saradnja sa studijom Š.U.N.D već postala tradicija. Ovi mladi ljudi zaslužuju priliku da prikažu svoj umetnički izraz i mi je rado pružamo kroz promociju i prostor koji im ustupamo. Zauzvrat dobijamo mogućnost da uživamo u svakoj novoj postavci, a vrata ovog jedinstvenog galerijskog prostora otvaramo svim ljubiteljima savremene umetnosti“, izjavila je Dušica Matijašević, direktorka advertajzinga i strategije agencije za integrisane komunikacije Executive Group.

Projekat „EGallery“, koji već treću godinu zaredom organizujemo u saradnji sa agencijom Executive Group, je među autorima, pre svega studentima, prepoznat kao prvi, veoma važan korak ka samostalnom izlaganju. Zahvaljujući zajedničkom nastupu umetnika i njihovoj promociji, ovaj projekat ispunjava svoj osnovni cilj – osnaživanje mladih umetnika i omogućavanje njihove prepoznatljivosti“, istakla je generalna menadžerka grupe Š.U.N.D Milica Đorđević.

Ova, sada već tradicionalna izložba prodajnog karaktera, biće otvorena za posetioce svakog petka od 15.00 do 17.00 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail office@eg.rs, a kako je agencija pet friendly, posetioci će moći da uživaju u postavci zajedno sa svojim ljubimcima.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Otvorena 6. EGallery: Kancelarija kao izložbeni prostor

Izvor: Blic, 07.Apr.2017

U saradnji sa grupom Š.U.N.D (Šta umetnost nudi društvu) u prostorijama agencije za integrisane komunikacije Executive Group otvorena je 6. izložba „EGallery“...Svoje radove, mahom ulja na platnu i grafike, predstavila su 23 mlada neafirmisana umetnika. Na dva sprata izložene su ukupno 43 slike,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.