Izvor: Luftika.rs, 29.Sep.2022, 14:42

Otvoren šaht na novosadskom bulevaru postao podzemni kontejner (FOTO)

Još jedan ukraden poklopac šahta i rupa koja postaje mesto za odlaganje smeća, slika je zabeležena na Bulevaru Patrijarha Pavla 91, javlja portal NSuzivo.rs.
Iz rupe viri ubačena kartonska kutija, a građani u komentarima apeluju na nadležne da reše problem.








View this post on Instagram

















>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Dok čekamo neko rupu zatvori, valja napomenuti da veliki broj ljudi nakon pada u šaht ne zna kome da se obrati, a imaju pravo na naknadu štete.
Naime, potrebno je da u što kraćem roku zatražite neophodnu medicinsku pomoć kod nadležne zdravstvene ustanove i obrazložite doktoru na koji način se dogodilo povređivanje prilikom pada u šaht. Korisno je fotografisati lice mesta, kao i navesti lica koja su bila svedoci.
Za štetu nastalu padom u šaht odgovara preduzeće koje je dužno da održava vodovodnu i kanalizacionu mrežu, ali i preduzeće kojem je povereno uređenje i održavanje ulica i saobraćajnica, trotoara, biciklističkih i pešačkih staza.
Izvor: NSuživo.rs
Novosađani najviše kradu bicikle i šahtove!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.