Otvoren Sajam građevinarstva u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Apr.2016, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sajam građevinarstva u Beogradu

Najveći i najprestižniji sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope – beogradski Sajam građevinarstva, svečano je juče otvoren na Beogradskom sajmu i trajaće do subote, 23. aprila

Dobrodošlicu svim učesnicima i posetiocima poželela je Danka Selić, generalna direktorka Beogradskog sajma: „Ponosni smo što je Beogradski sajam 42. put domaćin Međunarodnog sajma građevinarstva, manifestacije koja okuplja veliki broj izlagača, stručne i >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << široke publike. Oni su potvrda da se radi o manifestaciji koja ima lidersku poziciju u ovoj oblasti i koja je prestižni sajamski događaj u regionu. Naš ovogodišnji moto je „Prava odluka u pravom trenutku“, a na pravom izboru želim da se zahvalim našem generalnom sponzoru – to je grčka kompanija „Rolka“, kao i zvaničnoj osiguravajućoj kući – Triglav osiguranju. Želim da svi zajedno i ubuduće doprinosimo kontinuiranom rastu Sajma građevinarstva, da se na istom mestu nađemo i sledeće godine, da u toku manifestacije, ali i nakon nje, ostvarujemo dobre poslovne rezultate„, istakla je Danka Selić.

Ovogodišnju „smotru građevinarstva“ na Beogradskom sajmu svečano je proglasila otvorenom Zorana Mihajlović, resorna ministarka, koja je rekla da je otvaranje Sajma građevinarstva važan dan, jer se vrednost projekata koji se trenutno realizuju u Srbiji meri milijardama evra: Naše građevinarstvo ubrzanim koracima krči put ka boljem sutra. Nekada smo po njemu bili poznati u celom svetu, a sada se vrednim radom, udruživanjem i savremenim pristupom vraćamo na put razvoja. Napredak građevinarstva je prioritet, jer direktno utiče na razvoj cele zemlje. Ministarstvo se trudi da što više popravi ambijent, uveli smo elektronske građevinske dozvole, pravimo crne i bele liste, ali nastojimo da crne uskoro nestanu. Prezadovoljni smo što se na Sajmu promovišu nove tehnike i tehnologije, što je impozantan broj izlagača, jer sve to znači da građevinarstvo živi„, rekla je ministarka građevinarstva i Sajam svečano proglasila otvorenim.

U ime generalnog sponzora, grčke kompanije „Rolka“, prisutnima se na svečanom otvaranju Sajma građevinarstva obratio Evaggelos Kalamaras. Predsednik kompanije je rekao da su dvadesetogodišnje prisustvo na srpskom tržištu rešili da obeleže upravo na ovaj način – ulogom generalnog sponzora. Uz izražavanje zadovoljstva što ima priliku da pozdravi izlagače i posetioce 42. Međunarodnog sajma građevinarstva, Kalamaras se zahvalio i Beogradskom sajmu na pomoći u realizaciji uloge generalnog sponzora.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.