Otvaraju se prijave za EFFIE 2021

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Jan.2021, 12:32

Otvaraju se prijave za EFFIE 2021

Nakon godinu dana pauze, usled širenja pandemije COVID 19, 25. januara počinje Effie Awards Serbia 2021, festival u organizaciji udruženja IAA Serbia

Ovogodišnji Festival održaće se pod sloganom Strongest Only (Efficient creativity under the pandemic pressure), čiji je autor Slavimir Stojanović. Takmičarima će biti na raspolaganju dvadeset i dve kategorije (9 proizvoda i usluga, 13 specijalizovanih).

Kada je reč o radovima, period koji se odnosi na prijavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kampanje duplo je duži nego prethodnih godina (obuhvata dve godine). To znači da za Effie nagrade mogu konkurisati sve marketinške aktivnosti sprovedene u Srbiji od 1. januara 2019. do 31. decembra 2020. godine.

Iako će period za prijavu radova trajati do aprila, Organizator naglašava da prvi rok za prijavu radova počinje 25. januara, kao i da je cena prijava u tom roku višestruko niža u odnosu na kasnije.

Raduje nas da smo polako zakoračili u tzv. Effie sezonu. Interesovanje takmičara je počelo mnogo pre zvaničnog otvaranja prijava, kao i sama priprema za koju su zaduženi Organizacioni odbor Effie Awards Serbia i Effie Worldwide. Definitivno je da ćemo format prilagoditi situaciji i dobar deo aktivnosti sprovesti online, ali to za Effie nije ključno pitanje. Najvažnije je da dobijemo kvalitetne radove i nacionalno takmičenje u pravom smislu reči. Tzv. eligibility period je znatno duži u odnosu na ranije godine, te očekujemo i veći broj radova, a s obzirom na to da se Festival održava četvrti put, ne sumnjamo da će prijave biti u skladu sa najvišim Effie standardima”, izjavila je Jelena Ivanović, Executive Director, IAA Serbia.

Detalji u vezi sa narednom Effie sezonom (datumima, propozicijama, rokovima i cenama za prijavu), kao i materijali korisni za proces prijavljivanja, nalaze se na zvaničnom Effie Awards Serbia sajtu: www.effie.rs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.