Otvara se Effie sezona

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Jan.2022, 17:16

Otvara se Effie sezona

Prijave za peti Effie Awards Festival biće otvorene sutra (25. januara), čime zvanično počinje peta Effie sezona u Srbiji.

Takmičarima će biti na raspolaganju dvadeset i osam kategorija za prijavljivanje radova, a u konkurenciji se mogu naći sve marketinške aktivnosti realizovane isključivo u Srbiji u periodu od 1. januara do 31. decembra 2021. godine.

Organizacioni odbor Effie Awards je u prethodna dva meseca pripremio sve što je potrebno za otvaranje nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Effie sezone. Pred nama je pet meseci rada tokom kojih ćemo struci obezbediti edukaciju u oblasti sastavljanja kvalitetnih prijava, informacije od značaja za one koji se takmiče, a onda realizovati dva kruga žiriranja i dodelu nagrada. Verujem da je pred nama uspešna Effie sezona, odnosno da će se, kao i ranijih godina, prijaviti značajan broj zaista kvalitetnih radova, kaže Jelena Ivanović, izvršna direktorka International Advertising Association (IAA Srbija), asocijacije koja je nosilac Effie licence za Srbiju.

Ovogodišnji Festival održava se pod sloganom Effectiveness is the key, a zvanična agencija je T&T Brand Factory.

Na sajtu se nalaze sve informacije o rokovima i materijali neophodni za prijavu .

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.