Otkriveno zašto Kristijano Ronaldo lakira nokte na nogama

Izvor: Luftika.rs, 18.Apr.2023, 15:26

Otkriveno zašto Kristijano Ronaldo lakira nokte na nogama

Jedan od nekoliko najboljih fudbalera u istoriji te igre neretko podigne pravu prašinu u javnosti.
Nedavno se pojavila njegova fotografija iz saune na kojoj se vidi da Kristijano ima nalakirane nokte na nogama. Ta fotografija izazvala je ogromnu polemiku na društvenim mrežama, a nemački „Bild“ izašao je sa tvrdnjom da je fudbaler ovo uradio sa vrlo praktičnim razlogom.
Naime, nanošenje zaštitnog sloja laka smanjuje šanse za gljivice i bakterije, a vrlo dobro je poznato koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je Ronaldo predan održavanju izvrsne fizičke spreme.
Eagle-eyed fans spot and wonder why Cristiano Ronaldo paints his toenails black as he is pictured enjoying some downtime in the sauna.
Apparently there’s a practical reason why he, and MMA fighters, do so – it’s to prevent fungi and bacterial infections.#seanknows pic.twitter.com/PJENsqTWrH
— Sean Cardovillis (@seancardo) April 17, 2023

Ronaldo trenutno vodi žestoku borbu za titulu u Saudijskoj Arabiji. Njegov Al Nasr zaostaje tri boda za vodećim Al Itihadom, a Portugalac je nedavno ostao i bez trenera Rudija Garsije.
Takođe, izvesna španska glumica Jola Berokal tvrdi da je navodno bila sa njim pre Georgine, a korak dalje otišla je jedna blogerka koja je iznenadila javnost tvrdnjama da je imala odnose sa Kristijanom dok je on bio u karantinu sa reprezentacijom.
Međutim, Kristijano je sve te navode odbacio i poručio da su u pitanju laži i klevete.
Izvor: Telegraf.rs
Ronaldova Georgina u šopingu spiskala 27.500€, a samo je krenula po „stvari za plažu“

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Zašto Kristijano Ronaldo lakira nokte?

Izvor: B92, 18.Apr.2023

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo otvorio je neočekivanu debatu na društvenim mrežama svojom objavom na Instagramu...Član Al Nasra je sa svojim pratiocima podelio fotografiju iz saune, ali ono što je njima zapalo za oko jesu nalakirani nokti na nogama...Mnogi su se pitali da li to ima neku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.