Zašto Kristijano Ronaldo lakira nokte?

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 20:51

Zašto Kristijano Ronaldo lakira nokte?

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo otvorio je neočekivanu debatu na društvenim mrežama svojom objavom na Instagramu.

Član Al Nasra je sa svojim pratiocima podelio fotografiju iz saune, ali ono što je njima zapalo za oko jesu nalakirani nokti na nogama.

Mnogi su se pitali da li to ima neku svrhu ili mu se prosto tako sviđa, a za pravo su imali ovi prvi.

Naime, lakiranje noktiju nije novina u svetu sporta. Kako prenosi nemački "Bild", tako se stvara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaštitni sloj koji ih štiti od gljivica i bakterija.

"Mnogi profesionalni sportisti to rade kako bi zaštitili svoje nokte koji su zarobljeni u znojavim patikama satima. Čak i Majk Tajson", navodi pomenuti list.

Da Ronaldo nije jedini pokazuje i primer nekadašnjeg teškaša u UFC-u Andreja Arlovski. Time se nokat u borbama štiti od pucanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.