Izvor: Luftika.rs, 28.Dec.2023, 11:17

Otkriveno ko je pretukao doktora u Beogradu, oglasila se KBC Zvezdara

Doktor Ž.V. (64) pretučen je noćas na radnom mestu u bonici na Zvezdari, a policija je privela troje, dva mladića od 27 i 28 godina i ženu od 36.
Prvo osnovono javno tužilaštvo podnelo je krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg mladića.
Inače, Ž.V. je zadobio teške telesne povrede glave.
Ž.V. je zaposlen na odeljenju ortopedije Kliničko boničkog centra Zvezdara.
Istraga je u toku.
KBC Zvezdara: Verujemo u rad nadležnih institucija KBC Zvezdara >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << saopštila je da je juče bila dežurna ustanova za grad Beograd u okviru gradskog dežurstva.
– Doktor specijalista Ž.V je tokom dežurstva i pregleda pacijenta fizički napadnut u 23.45h i tom prilikom zadobio tešku telesnu povredu. Odmah su obaveštene sve nadležne službe. Policija je u najkraćem vremeskom roku izašla na lice mesta.
Uprava i zaposleni u KBC Zvezdara oštro osuđuju napad na zdravstvene radnike i poručuju da će sarađivati sa svim nadležnim službama kako bi se osoblje adekvatno zaštitilo.
– Verujemo u rad nadležnih institucija i nadamo se da će ovaj napad na zdravstvenog radnika biti najstrozije sankcionisan – navode u KBC.
U Beogradu brutalno pretučen poznati lekar i njegova dva sina, maloletni nasilnici ih tukli štanglama
Izvor: Kurir, Telegraf

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"REKAO JE DA NE MOŽE DA ODMAH PRIMI PACIJENTA, PA JE PRETUČEN" Kolege doktora koji je zadobio teške telesne povrede na KBC Zvezdara otkrile šta je prethodilo incidentu

Izvor: Blic, 28.Dec.2023

Doktor specijalista Ž. V. napadnut je tokom dežurstva u ordinaciji u KBC Zvezdara, a kako se nezvanično saznaje, incident se dogodio kada je jedan pacijent došao sa pratnjom koja je zahtevala da odmah bude primljen. Kada im je doktor rekao da to nije moguće, oni su fizički nasrnuli na njega i zadali...

Nastavak na Blic...

Lekar KBC Zvezdara pretučen na radnom mestu

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2023

KBC Zvezdara potvrdila je danas da je tokom dežurstva, 27. decembra fizički napadnut lekar Ž.V. i da je zadobio teške telesne povrede.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.