Otkrivene sve misterije oko dolaska nove kraljevske bebe!

Izvor: Story, 19.Apr.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene sve misterije oko dolaska nove kraljevske bebe!

Uoči dolaska na svet nove bebe, u engleskoj kraljevskoj porodici, nepoznanica je sve manje.

Kejt Midlton, Vilijam, foto: Profimedia

Fanovi Vilijama i Kejt u niskom startu iščekuju rođenje njihovog drugog deteta, a to bi moglo da se desi svakog trenutka. Slično kao i pre dve godine, kada je rođen princ Džordž, vlada neverovatno medijsko interesovanje oko svakog detalja dolaska na svet novog princa ili princeze.

Misterija oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nove kraljevske bebe sve je manje, a mi vam donosimo pregled rešenih tajni.

1. Misterija oko termina

Osmog septembra prošle godine Clarence House je objavio da je vojvotkinja od Kembridža trudna, ali bez detalja o predviđenom terminu porođaja, osim činjenice da će se Kejt poroditi u aprilu. Ali, lepa vojvotkinja u jednom od poslednjih pojavljivanja u javnosti humanitarnoj volonterki navodno otkrila kako joj je termin u drugoj polovini aprila.

2. Gde će se Kejt poroditi?

Kejt će i drugo dete doneti na svet u Lindo Wingu elitne bolnice St.Mary u Londonu. Bolnica je početkom ove nedelje već uvela posebnu regulaciju prometa koja je na snazi do kraja aprila.

3. Kladionice kažu - biće devojčica i zvace se Alis

Iako i dalje nema zvanične potvrde o polu deteta, kladionice i britanski mediji su poprilično uvereni kako se ovaj put radi o devojčici. Na kladionicama uverljivo najbolje stoji ime Alis, a u stopu ga prate imena Elizabet, Šarlost, Viktorija, Aleksandra i Diana. Džejms i Artur su top imena na kladionicama za mušku varijatnu.

4. Koji će po redu za nasleđivanje krune biti novi naslednik?

Nova kraljevska beba u redu za nasleđivanje engleske krune zauzeće četvrto mesto. Pre bebe, nalaze se princ Čarls, pa zatim prinčevi Vilijam i Džordž. Time princ Hari pada na peto mesto. Inače drugo dete prestolonaslednika već se tradicionalno smatra rezervoom u slučaju da se prvome nešto dogodi ili pak, abdicira.

5. Ko će prvi saznati?

Kraljica Elizabeta ima privilegiju da sazna prva za rođenje deteta. Nakon nje, saznaće ostatak kraljevske porodice i porodica Midlton. Tek tada će biti obaveštena i javnost. Ali, ako se dete rodi nakon 22h, svet će srećnu vest saznati tek sledećeg dana nakon 8h ujutru.

6. Kako će javnost saznati?

Iako je britanska kraljevska porodica jedna od najtradicionalnijih institucija na svetu i oni su se prilagodili tokovima modernog vremena. Ovjava rođenja, kao i u slučaju Džrodža, planira se putem zvaničnom Twitter profila Clarence Housea.

Prisutni novinari će biti u maloj prednosti - oni će vest saznati dve minute pre objave na Twitter-u. Dva sata kasnije, vest će zvanično biti objavljena ispred Bakingamske palate u Londonu na tradicionalnom postolju.

Zvanično odbrojavanje je počelo!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.