Izvor: Luftika.rs, 24.Apr.2023, 11:09

Otac nasilnik iz Sopota višestruki povratnik, samo ove godine 3 puta prijavljen za nasilje u porodici

Otac iz Sopota, osumnjičen za to da je 17. aprila u porodičnoj kući vređao, pretio i više puta udario svoju ćerku Dušicu M. (16), nanevši joj tom prilikom lakše povrede u vidu crvenila, višestruki je pvratnik, saznaje Blic.
Nasilje je prijavljeno policiji tek kada je devojka otišla kod majke u Veliku Planu.
Policija je odmah reagovala i uhapsila nasilnika.
Zamenik tužioca OJT u Mladenovcu je naložio zadržavanje osumnjičenog i njemu je sudija za prethodni postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odredio pritvor do 30 dana.
Kako nezvanično saznaje Blic, utvrđeno je da je Srđan M. višestruki povratnik, a policija je samo ove godine protiv njega podnela tri krivične prijave za nasilje u porodici i jednu za ugrožavanje sigurnosti.
– On je jednom pokušao suicid, prevezen je do klinike dr Laza Lazarević, ali bez zadržavanja, kaže izvor pomenutog portala upoznat sa slučajem.
Kod osumnjičenog je prilikom hapšenja pronađeno i oduzeto više noževa i jedna vazdušna puška.
Izvor: Blic
Otac iz Sopota zaključao ćerku (16) pa je satima tukao

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Uhapšen zbog sumnje za silovanje

Izvor: SandzakPress.net, 24.Apr.2023

Police officer arresting criminal, putting him on car trunk and reading rights for him. Novopazarska policija uhapsila je Š.E. (48) iz ovog grada osumnjičenog da je silovao dvadesetjednogodišnju sugrađanku, nezvanično saznaje radio Sto plus. Njemu je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.