Osobama s invaliditetom lakši pristup i efikasnija usluga na prodajnim mestima A1 Srbija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Feb.2024, 13:44

Osobama s invaliditetom lakši pristup i efikasnija usluga na prodajnim mestima A1 Srbija

Pomoću ove inovativne aplikacije korisnici mogu da najave svoj dolazak zaposlenima na prodajnom mestu i vrstu asistencije koja im je potrebna. Zaposleni, koji su prošli odgovarajuću obuku, će ih sačekati ispred i pobrinuti se da budu prioritetno usluženi.

Inclusio je inovacija sa globalnim potencijalom, a ponosni smo na činjenicu što je, zahvaljujući kompanijama kao što je A1, ovakav servis prvo postao dostupan u našoj zemlji. Sledeći korak je tržište Evropske unije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u misiji da se osobma sa invaliditetom olakša svakodnevica i omogući da potrebnu pomoć dobiju bez prethodnih fizičkih i komunikacionih barijera.“ – izjavio je Bojan Martinović, osnivač i direktor Inclusio.

Ovaj korak dolazi posle uspešno sprovedenog pilot projekta čiji je cilj unapređenje iskustva osoba sa invaliditetom u pristupu prodajnim mestima i obavljanju svakodnevnih zadataka.

Naša misija je da kontinuirano radimo na unapređenju naših servisa kako bismo omogućili svim korisnicima, bez izuzetka, uslugu na najvišem nivou. Uvođenje Inclusio sistema je korak napred u ostvarivanju toga, i ujedno potvrda naše dugoročne posvećenosti inkluziji i društveno odgovornom poslovanju“ – izjavila je Branka Pudrlja Durbaba, glavna direktorka za prodaju i zadovoljstvo korisnika A1 Srbija.

O ključnim ESG inicijativama kompanije A1 Srbija

Primenom naprednih ESG kriterijuma u svom poslovanju, A1 Srbija kontinuirano ulaže u postizanje klimatske neutralnosti kroz rast udela solarne energije u snabdevanju mreže svojiih baznih stanica, povećanje energetske efikasnosti u poslovnim operacijama i poštovanjem principa cirkularne ekonomije. U skladu sa tim opredeljenjem, A1 Srbija je do danas instalirala čak 5.600 solarnih panela na svojim baznim stanicama. U 2022. godini A1 Srbija je smanjila ukupnu emisiju CO2 (Scope 1 i 2 – struja, grejanje, gorivo) za čak 33%.

Kompanija aktivno deluje i na već nastale posledice klimatske krize. Projektom „Niklo kao ja“ u saradnji sa Šumarskim fakultetom i 10 lokalnih zajednica širom Srbije, A1 posadila je kišne bašte u cilju dugoročne prevencije pojave poplava i klizišta u urbanim sredinama.

Takođe, ovo je prva kompanija u Srbiji koja je uvela Eco Rating, međunarodnu metodologiju koja procenjuje uticaj telefona na životnu sredinu, sa ciljem da motiviše i inspiriše korisnike da donose ekološke izbore, ali i celu industriju mobilnih telefona da ubrza tranziciju ka modelu cirkularne ekonomije za mobilne telefone.


O Inclusio-u

Inclusio je startap kompanija sa sedištem u Beogradu, osnovana 2021. godine.

Inovacija koju donosi ogleda se u obezbeđivanju olakšane pristupačnosti objektima privatnog i javnog sektora za osobe sa invaliditetom. Potpuno besplatna mobilna aplikacija omogućava korisnicima sa bilo kojim tipom invaliditeta da pretraže lokacije koje su implementirale Inclusio, opišu svoje potrebe i pozovu pomoć kada se nađu ispred samog objekta.

Inclusio je dobitnik brojnih pnagrada i priznanja među kojima je i odlikovanje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji za 2022. godinu.

Za više informacija, posetite inclusio.rs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

OSOBAMA S INVALIDITETOM LAKŠI PRISTUP I EFIKASNIJA USLUGA NA PRODAJNIM MESTIMA A1 SRBIJA

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Feb.2024, 06:02

U nameri da osobama s invaliditetom omogući lakši pristup prodajnim mestima i efikasniju i udobniju uslugu, kompanija A1 Srbija implementirala je Inclusio sistem u poslovnicama širom Srbije.. Pomoću ove inovativne aplikacije korisnici mogu da najave svoj dolazak zaposlenima na prodajnom mestu i vrstu...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.