Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Mar.2021, 14:34

Osećaj koji nas spaja

Od kako su se pojavili, Plazma Kocka i Plazma Stiksi oduševili su sladokusce širom regiona i postali nezaobilazan deo svakodnevice

Dobro poznato ljubičasto pakovanje istog trena asocira na momente kada smo hrskavu Plazmu umakali u čokoladu, beli krem ili krem od lešnika, praveći sjajne kombinacije u kojima smo uživali. Danas, te kombinacije imamo u obliku Plazma Kocke i Plazma Stiksa, te nam kao takve donose svoje slatke priče sa prstohvatom uživanja, strasti i bliskosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com <<

Uz pomoć agencije McCann Beograd, Plazma je predstavila svoje ’ljubičasto lice’ i novu kreativnu platformu koja je, nakon inicijalnog uspeha Plazma Kocke, komunikaciju podigla na novi nivo.

Novom komunikacionom platformom ‘Osećaj koji nas spaja’, želeli smo da ispričamo jaku i emotivnu priču o tome kako je nastalo ljubičasto lice Plazme, i da zađemo u srž bliskosti koju sladokusci osećaju prema Kocki i Stiksima. Suština je naravno, u Plazmi, omiljenom ukusu koji je deo naših zajedničkih trenutaka sa najbližima i koji smo još od malena voleli da kombinujemo sa čokoladom i drugim najrazličitijim ukusima. Zajedno sa kolegama iz McCann Beograd zapitali smo se ‘Šta dvoje spaja?’ i uložili smo puno truda kako bismo došli do prave priče, u kojoj su nam se posložile baš sve kockice”, kaže Damir Duraki, Senior Brand Manager, Bambi.

Platforma se oslanja na nasleđe Plazma brenda i govori o temama koje su mu bliske – emocijama i međuljudskim odnosima. Kao neizostavni akter složenih odnosa između članova porodice, dvoje prijatelja, kolega, komšija ili dvoje zaljubljenih, Plazma Kocka se javlja kao slatki faktor koji ih čini bližim. Jer, baš kao što je i sama idealni spoj Plazme i čokolade, Plazma Kocka pronalazi svoj način da idealno spoji ljude.

U novom spotu, ispričala nam je priču o spajanju dvoje mladih:

Ceo ovaj projekat je, od samog početka, bio ispunjen emocijama. Prišli smo mu sa ogromnim entuzijazmom, imali niz vrlo lepih, korisnih, inspirativnih razgovora sa klijentom i stvorili nešto na šta smo mnogo ponosni. Prepoznali smo finu složenost Plazma Kocke, taj poseban spoj Plazme i čokolade (i još nečeg) i u njoj videli složenost odnosa među svim ljudima.“, rekla je Marija Stošić, Senior Strategic Planner, McCann Beograd.

Osim TVC-a, kampanja je zaživela i na drugim kanalima, a pored nove pozicije, Plazma Kocka je poželela da vrati i poeziju na velika vrata. „Kroz poetičnu naraciju o Plazma Kocki, ispričali smo priču o dvoje zaljubljenih – leptirićima, zbunjenosti, pa i hrabrosti – osećanjima koja se dese dok se dvoje ljudi ‘spajaju’ za ceo život… ili makar deo života. Pričati priču o ljubavi nije lako. Tim koji je radio na kampanji je bio veliki, a proces dug. Ipak, mislim da su i klijent i produkcija i agencija zadovoljni rezultatom. Plazma Kocka je i nas lepo i lako spojila, a ni to nije tako lako“, rekla je Jovana Bradaš, Associate Creative Director, McCann Beograd.

Plazma Kocka je u danima koji slede najavila mnoštvo iznenađenja. Pored Plazma Kocke, i Plazma Stiksi nam spremaju podjednako zanimljive priče, a u međuvremenu, ispratite različite online aktivacije koje će nas podsetiti koliko je važno pronaći svoj savršen spoj i podeliti emocije, a možda i pokazati svoju poetsku stranu. Više informacija uskoro! 

Kreativni tim:

Jovana Bradaš, Associate Creative Director

Vladimir Simić, Creative Director TV & Video

Branko Rosić, Senior Art Director

Marija Stošić, Senior Strategic Planer

Jovana Stojanović, Account Manager

Sara Jović, Group account Director

Nebojša Ereš, AV Producer

Marko Marković, Production Artist

Jana Savić Rastovac, Executive Creative Director

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.