Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2023, 12:22

Opljačkan Mića Jovanović Megatrend, iz stana na Senjaku nestalo 4 kilograma zlata

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta „Megatrend“ i personifikacija razorenog obrazovnog sistema, mladih „stručnjaka“, novih doktora nauka, kao i partijskih kadrova, prijavio je policiji da mu je pokraden stan u kojem se nalazilo čak četiri kilograma zlata.
Kako izvor Mondo otkriva, Jovanović je pozvao policiju i rekao da mu je velika količina zlatnog nakita nestala iz stana na Senjaku.
Prema medijskim saznanjima, istraga je u toku.
Megatrend skandaloznom reklamom savetuje buduće advokate kako da potkupe sudije

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

DRAMA MIĆA MEGATREND U 4 ČINA Šta se zapravo desilo u kući Jovanovića? Sada se oglasilo i Tužilaštvo: Prijavio je da su mu ukradene ZLATNE POLUGE i to nekoliko kilograma!

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Krađa ili ipak ne? Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend" danas je prijavio policiji da je pokraden, međutim, u roku od samo sat vremena, pojavilo se nekoliko različitih informacija među kojima Jovanović tvrdi da je sve to "velika laž", a o svemu se oglasilo i Tužilaštvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.