Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kad BAŠ voliš da ti se sve slaže (FOTO, VIDEO)

I kažeš frizerki - "farbaj me u boju haljine"!

Lady Gaga osvojila je drugi Zlatni globus u karijeri! Pevačica i glumica na 76. dodeli je nagrađena za pesmu "Shallow" iz filma "Zvezda je rođena".

Gaga je na dodelu došla sa "uklopljenim" stajlingom - inače platinastu kosu prošarala je pramenovima u nijansi haljine koju je nosila.

Reč je o haljini sa potpisom kuće "Valentino", a strani mediji primećuju da je Gagin stajling veoma podsećao na verziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << filma iz 1937, u kojoj je sličnu nosila Džudi Garland. Više od 70 godina kasnije, Gaga je igrala u rimejku, i uprkos činjenici da joj je izmakla nagrada za najbolju glumicu, ipak je nagrađena za pesmu. Prethodni Zlatni globus pevačica je dobila za ulogu Grofice u "Američkoj horor priči".

Pogledajte MONDOPop o filmu "Zvezda je rođena"!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.