Izvor: Radio 021, 07.Jan.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni globus 2019: Crveni tepih u fotografijama

Sandra Ou, Idris Elba i Džamila Džamil zvezde Zlatnog globusa.

Filmske i televizijske zvezde okupile su se na 76. dodeli nagrada Zlatni globus u Los Anđelesu, prvoj velikoj ceremoniji u ovoj sezoni.

Pogledajte neke od najboljih fotografija sa ove prestižne dodele nagrada.

EPAGetty ImagesSandra Ou je vodila ceremoniju sa zvezdom serije Bruklin 911, koji je na dodelu došao sa suprugom Džoanom NjusomGetty ImagesLejdi Gaga, nominovana za najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << glumicu za ulogu u filmu Zvzeda je rođena, došla je na ceremoniju u veličanstvenoj haljini boje lavandeGetty ImagesNikolas Holt i Olivija Holman su došli zajedno na dodelu nagrada. Kolman je dobila nagradu za najbolju glumicu u komediji i mjuzikluGetty ImagesDžejmi Li Kertis, zvezda Noći veštica, filma koji je oborio rekorde na blagajnama ove godine, kao najbolji film sa glavnom glumicom starijom of 55 godinaGetty ImagesCvetni dezeni su bili čest izbor na crvenom tepihu, ne samo među ženama. S leva na desno: Moli Sims, Daren Kris i Hajdi KlumGetty ImagesIdris Elba sa ćerkom Isan (desno) i verenicom Sabrinom DvoreGetty ImagesS leva na desno, Emili Blant, Glen Klouz, Žanel Mone i Penelope KruzGetty ImagesDžamela Džamil, britanska zvezda, izgledala je glamurozno na crvenom tepihu, zar ne? Nikad vam ne bi palo na pamet da nosi farmerke ispod ove predivne haljine, zbog hladnoće. A to možete da vidite na snimku postavljenom na društvenim mrežama pre dolaska na dodeluGetty ImagesS leva na desno: Nikol Kidman, Alison Džejni i En HatavejGetty ImagesDžema Kan (levo) i Konstans Vu (desno), glumice u "Bogati ludi Azijci", jednog od najvećih hitova prošle godine, sa dve nominacije, ali bez nagradeGetty ImagesRedžina King i Ejmi Adams su "lomile koplja" u dve kategorije - najbolja sporedna uloga i najbolja uloga u kablovskoj TV seriji. King je tijumfovala sa ulogom u seriji "Da ulica Bil može da govori"Getty ImagesBredli Kuper, reditelj i tumač glavne uloge u filmu Zvezda je rođena, u jednom od retkih pojavljivanja na crvenom tepihu sa pertnerkom ruskom manekenkom Irinom Šajk

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.