Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2023, 16:06

Oglasila se majka ubijene Vanje: „Samo želim da znam zašto je moja prelepa devojčica sada u grobu“

„Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto se ovo desilo. Još cekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalni život pretvorio u pakao“ rekla je Zorica, majka otete i svirepo ubijene Vanje Đorčevske i sva rezignirana i utučena nastavlja.
– Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelepa devojčica sada u grobu. Ja imam hroničnu bolest al se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga ćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dobro. Molim vas, previše vas molim da sačekate da saznamo zašto se ovo desilo.
Zorica još ne želi da se izjašnjava o svom mužu, za koga i sada, kao i kad je prijavila otmicu ćerke, tvrdi da su bili u u dobrim odnosima.
– Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i sa kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog dece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko vaspitanja, smeo je da ih vidi kad god želi ili kad god deca zažele – rekla je Zorica.
Dalje navodi da ne zna da li je njen bivši bio u kockarskim dugovima, jer mu se nije mešala u život.
– Ne znam i negov život me nije interesovao. Moj život su bili deca i moj posao. Bio je ostavljen na miru, za da on mene ostavi na miru. Kada i da smo pričali pričali smo o deci. Molim vas ne postavljajte mi više pitanja pošto i ja sebi postavljam mnogo pitanja zašto se ovo desilo. I čekam da saznam.
– Nemojte da me pitate za drugo dete molim vas. Sada mi je najbitnije da nju zaštitim – kaže Zorica i kaže da ima najveće moguće poverenje u policiju.
Vanja Đorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a medju petoro osumnjičenih je i njen otac.
Ovo je inače prvo oglašavanje Vanjine majke od ubistva deteta.
5 misterija vezanih za ubistvo Vanje: Zločin potresao Balkan, a mnoga pitanja i dalje bez odgovora
Izvor: Republika

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.