Održana svečana dodela priznanja u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji”

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Mar.2024, 18:30

Održana svečana dodela priznanja u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji”

Priznanja „Miljenik potrošača” se dodeljuju, isključivo na osnovu glasova potrošača, omiljenim brendovima na srpskom tržištu bez obzira na poreklo brendova ili poreklo kompanija u čijem vlasništvu se ti brendovi nalaze. Ove godine nagrade su uručene po četvrti put, a osvojili su ih: Ceresit u kategoriji „Građevinarstvo”, Lidl Srbija u kategoriji „Trgovina”, Smoki u kategoriji „Grickalice”, neXt u kategoriji „Bezalkoholni napici” i Legend World Wide u kategoriji „Odeća i proizvodi od tekstila”.
Priznanja „Moj izbor”, koja se dodeljuju najboljim domaćim proizvodima i brendovima, ove godine uručena su po četrnaesti put, a potrošači...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.