Odluka o direktoru RTS-a 5. maja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Apr.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o direktoru RTS-a 5. maja

BEOGRAD – Predsednik Upravnog odbora RTS-a Zoran Popović izjavio je da će se 5. maja uveče znati ko će biti novi direktor Radio-televizije Srbije

Zoran Popović je rekao Tanjugu da će Upravni odbor javnog servisa imati sastanak, razgovore i glasanje 5. maja, posle kojih će se, kako je naveo, sve definitivno znati.

„Kandidat koji dobije šest glasova članova Upravnog odbora, biće novi direktor. Nadam da će neko dobiti tih šest glasova, a ako eventualno ne dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << niko, onda bi, po pravilima, trebalo odmah raspisati novi konkurs“, rekao je Popović.

Upravni odbor RTS-a obavio je razgovore sa 11 kandidata koji formalno-pravno ispunjavaju uslove konkursa i koji su imali po 30 minuta da predstave svoje programe.

Razgovor je 18. aprila obavljen sa Aleksandrom Avramovićem, Draganom Bujoševićem, Eminom Golubovićem, Mladenom Dražetinom i Draganom Đukićem, a 19. aprila sa Vilibaldom Erićem, Draganom Karadžićem, Sandrom Keser, Mioljubom Krsmanovićem, Aleksandrom Milutinovićem i Aleksandrom Crkvenjakovim.

Izvor: RTS

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.