Objavljen trejler za novi film holivudskog para: Pogledajte kako je Anđelina Džoli ošamarila Breda!

Izvor: Story, 07.Avg.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen trejler za novi film holivudskog para: Pogledajte kako je Anđelina Džoli ošamarila Breda!

Glumica Anđelina Džoli izjavila je nedavno kako joj bilo jako teško da režira i snima scene u kojima se svađa sa svojim suprugom, a sada vidimo i zašto.

Bred Pit i Anđelina Džoli, foto:Screenshot

Dok fanovi Anđelininog lika i dela sa nestrepljenjem očekuju premijeru novog rediteljskog pokušaja lepe glumice, drame pod nazivom By The Sea, u kojem su se i ona i njen suprug Bred Pit po drugi put zajedno našli pred kamerama, objavljen je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prvi trejler.



U ovoj potresnoj drami, slavni supružnici igraju bračni par koji se suočava sa ozbiljnim problemima.

Zanimljivo je napomenuti da je trejler objavljen istog dana kada Pitova bivša supruga, glumica Dženifer Aniston, udala za Džastina Terua.

Poslednji put su Bred i Anđelina glumili zajedno pre deset godina, u filmu Gospodin i gospođa Smit. Pit je tada bio u braku sa Dženifer, koju je ostavio zbog Anđeline.

Dramatičan trejler ne otkriva mnogo, ali prikazuje scenu u kojoj glumica šamara svog muža.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.