Objavljen program prve SoMo Borac konferencije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Nov.2023, 15:40

Objavljen program prve SoMo Borac konferencije

Predstavnik Mete, Adam Nowakowski, Creative Agency Partner za CEE će govoriti o oglašavanju putem društvenih mreža i kako iskoristiti njihov potencijal te koliko je važan mobilni telefon kao “medij” koji danas ima najveći uticaj i moć privlačenja pažnje. Zanimljiv razgovor na temu medija vodiće Matija Babić, CEO Index.hr i Nikola Vrdoljak iz agencije 404.

Goruća tema u medijima jeste i uvođenje digitalne pretplate kao novog poslovnog modela, a hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << medijski stručnjaci Bojana Božanić Ivanović, Lider Media, Zoran Turković, 24 sata i Stipe Grubišić, Hanza Media na panelu koji će moderirati Mia Biberović raspravljaće o tome koliko je taj model održiv u Hrvatskoj i hoće li publika prihvatiti pretplatu kao novi način funkcionisanja medija. U svom predavanju, modela pretplate dotaćiće se i Tomáš Bella, suosnivač i web direktor nezavisnog slovačkog dnevnog lista Denník N, koji će u predavanju “Making people pay”, pričati o maloj grupi novinara koja je krenula od nule i izgradila profitabilan poslovni model pretplate otporan na pritisak oligarha.

Predvodnik revolucije digitalnih novina u Evropi i glavni urednik internet časopisa Fanpage.it Francesco Cancellato govoriće o slučaju Fanpage i novina u eri algoritama. Radi se o slučaju izdavačke kompanije koja je shvatila promenu u medijskom ekosistemu i koja je radila na stvaranju proizvoda koji je bio ekonomski održiv i kvalitetan u medijskom kontekstu.

Uložili smo veliki trud u pripremu cele konferencije i pokrivanje svih tema koje su važne za sve u industriji. Jako nas raduje i interesovanje koji beleži 11. izdanje SoMo Borca, od konferencije, preko dodele nagrada pa sve do partyja. Verujemo da ćemo opravdati poverenje i da će svi otići s novim znanjem, iskustvom, praktičnim savetima, ali i novim poznanstvima”, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Ceo program konferencije pogledajte na linku, a sve novosti o SoMo Borcu od kojeg nas deli samo nedelju dana pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pratite i zanimljive sagovornike u podcastu SoMoCast, koji je realizovan sa streaming platformom Voyo: Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.