Izvor: Luftika.rs, 27.Jun.2023, 08:29

Obećanje ludom radovanje: Mitrović najavio 7. sezonu Zadruge sa najvećim nagradnim fondom do sada

Vlasnik televizije Pink, posle brojnih spekulacija o ukidanju rijaliti programa „Zadruga“ nakon uznemirujućih scena koje su emitovane u okviru rijalitija i burnih reakcija koje je sadržaj programa izazvao, rešio je da nastavi projekat.
Sadržaj emitovan na televiziji Pink u okviru rijaliti programa „Zadruga“ izazvao je burne reakcije zbog uznemirujućih scena nasilja koje su prikazivane.
Protiv nasilja i negativnih modela ponašanja koji se emituju na televiziji sa nacionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << frekvencijom ustali su i stručnjaci, ali i građani koji su se nedeljama mirno borili protiv ovog velikog društvenog problema protestima „Srbija protiv nasilja“.
Nakon velikih nesreća koje su pogodile Srbiju u maju mesecu posle dva masakra, kao i posle velikog odjeka koji su imale reakcije građana u borbi protiv nasilja, reagovao je i Aleksandar Vučić, koji je „zamolio“ Mitrovića da ukine rijaliti program.
Posle obraćanja predsednika, vlasnik televizije Pink najavio je da „Zadruge“ više neće biti, međutim, usledio je obrt, prenosi Nova.
Željko Mitrović je sada objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa „Zadruga“.
Kako je Mitrović otkrio, nova, sedma „Zadruga“ imaće poseban naziv, ali i „nikad bogatiji nagradni fond“.
– Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezene projekta biće ‘ELITA’ – najavio je Mitrović.
Dok u Srbiji uveliko traje borba da se iskorene veliki problemi sa kojima se suočavaju i pojedinci i društvo, nadležni ostaju bez adekvatnih reakcija na bitne teme i zahteve.
Željko Mitrović: „U roku od 10 dana ukidam Zadrugu“

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.