OVO JE GORAN KOJI JE POGINUO U SUDARU SA MINISTROM Umesto slavlja, u selu je zavladala tuga, njegova smrt je NASTAVAK CRNOG NIZA

Izvor: Kurir, 11.Nov.2023, 20:16

OVO JE GORAN KOJI JE POGINUO U SUDARU SA MINISTROM "Umesto slavlja, u selu je zavladala tuga, njegova smrt je NASTAVAK CRNOG NIZA"

Umesto veselja i radosti u Privlaci, malenim slavonskim mestom nedaleko od Vinkovaca zavladali su tuga, bol i neverica zbog preranog odlaska njihovog komšije, 40-godišnjeg Gorana Šarića, koji je poginuo u nesreći nakon što je u njegov kombi s kojim je išao prema Vinkovcima udario "nisan terano" kojim je upravljao ministar odbrane Mario Banožić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO U SUDARU SA HRVATSKIM MINISTROM Crni epilog nesreće kod Vinkovaca: "Goran je bio vredan i pošten, obožavao je svoje ćerke" (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Nov.2023

Umesto radosti i veselja povodom crkvenog praznika u Privlaci, malom slavonskom gradu nedaleko od Vinkovaca, grad su obuzeli tuga, bol i neverica zbog preranog odlaska njihovog sugrađanina, 40-godišnjeg Gorana Š., koji je poginuo danas u saobraćajnoj nesreći kod Vinkovaca u sudaru sa automobilom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.