ONA JE TA: Svetski mediji bruje da je Leonardo Dikaprio REŠIO DA SE ŽENI!

Izvor: Story, 05.Sep.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE TA: Svetski mediji bruje da je Leonardo Dikaprio REŠIO DA SE ŽENI!

Ako je verovati pisanju stranih medija, poznati glumac Leonardo Di Kaprio uskoro bi trebalo da stane pred oltar. On je već osam meseci u vezi s manekenkom Kamilom Morone, a ako je suditi po onome što su prijatelji slavnog glumca otkrili Leonardo nikada nije nikoga voleo kao nju. Naime, dvadesetjednogodišnja Kamila inače je ćerka popularne ... The post ONA JE TA: Svetski mediji bruje da je Leonardo Dikaprio REŠIO DA SE ŽENI! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odzvonilo momačkom životu holivudskog glumca! Dame, ovaj MACAN staje na ludi kamen!

Izvor: Prva.rs, 05.Sep.2018

Ako je verovati pisanju stranih medija, poznati glumac Leonardo Di Kaprio uskoro bi trebalo da stane pred oltar. On je već osam meseci u vezi s manekenkom Kamilom Morone, a ako je suditi po onome što su prijatelji slavnog glumca otkrili Leonardo nikada nije nikoga voleo kao nju.. Naime, dvadesetjednogodišnja...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.