Odzvonilo momačkom životu holivudskog glumca! Dame, ovaj MACAN staje na ludi kamen!

Izvor: Prva.rs, 05.Sep.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odzvonilo momačkom životu holivudskog glumca! Dame, ovaj MACAN staje na ludi kamen!

Ako je verovati pisanju stranih medija, poznati glumac Leonardo Di Kaprio uskoro bi trebalo da stane pred oltar. On je već osam meseci u vezi s manekenkom Kamilom Morone, a ako je suditi po onome što su prijatelji slavnog glumca otkrili Leonardo nikada nije nikoga voleo kao nju.
Naime, dvadesetjednogodišnja Kamila inače je ćerka popularne argentinske glumice Lusile Sole, koja ima godina baš kao i Leonardo, a poznata je i po vezi s Leonardovim glumačkim kolegom Al Paćinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Leonardo poslednjih nekoliko godina nije baš imao mira, pa je često menjao devojke, uglavnom mlade manekenke, no čini se kako je u Argentinki Kamili Morone pronašao srodnu dušu.

Leto su proveli krstareći obalama Italije, a kako se bliži jesen, sve su glasnije spekulacije da ovaj par priprema svadbu.
Izvor: Super žena

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.