O ovoj pozivnici za svadbu priča region (FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O ovoj pozivnici za svadbu priča region (FOTO)

Pozivnica za venčanje jednog para iz Hrvatske izazvala je ogromnu pažnju u regionu, a evo i zašto.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Kada se planira venčanje, važno je i kako izgledaju pozivnice. Mnogi parovi se trude da to bude nešto originalno, ali pozivnicu ovog para iz Hrvatske teško da će neko nadmašiti.

Pozivnica za venčanje 26. novembra koje će se održati u crkvi u Zagvozdu, a slavlje u restoranu Imotskom, oduševila je mnoge.

Mladenci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su napravili pozivnice koje izgledaju kao uplatnice i na taj način se našalili na račun običaja poklanjanja novca na svadbama, pri čemu se mnogi parovi još i uvrede ako im gosti ne donesu "dovoljno" novca.

Zato je ovaj par pozvao goste da uplate što veći iznos u evrima ili kunama u svrhu plaćanja stolice. Način plaćanja je "kuverta", a u polje "opis plaćanja" na uplatnici-pozivnii su upisali: pršut, sir, vino, rakija, jagnjetina...

Kako vam se čini ova originalna ideja?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.