Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2024, 17:05

Novosadska policajka u civilu uhapsila razbojnika, ukrao parfeme iz drogerije i napao radnice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. K. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojnička krađa.
On je, kako se sumnja, ukrao parfeme u jednoj novosadskoj drogeriji i napao radnice koje su to primetile.
Intervenisala je policijska službenica Policijske ispostave Novo naselje, koja nije bila na dužnosti, sprečila osumnjičenog u pokušaju bekstva i zadržala do dolaska patrole.
M. K. je određeno zadržavanje do >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
U Beogradu uhapšena policajka zbog šverca droge, za njenim mužem se traga
Izvor: Kurir

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Policajka van dužnosti uhapsila lopova koji je krao parfeme i napao radnice

Izvor: NoviSad.com, 27.Feb.2024

Novosadska policija uhapsila je M. K. (28) zbog razbojničke krađe. On je, kako se sumnja, ukrao parfeme u jednoj novosadskoj drogeriji i napao radnice koje su to primetile, saopšteno je iz policije..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.