Izvor: Luftika.rs, 24.Nov.2023, 12:48

Novosađanin ubijen u stanu u centru grada, ubica uhapšen u Beogradu

Novosadska policija u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd, uhapsila je S. G. (27), državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.
Do hapšenja je došlo nakon što je juče u prepodnevnim časovima u Zmaj Jovinoj u samom centru grada, po pozivu rođaka policija uz asistenciju vatrogasaca i hitne pomoći obila stan u kom je pronađeno telo M. T. (54) sa više ubodnih rana, piše 021.
Preminuli se nekoliko dana nije javljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rodbini zbog čega je i pozvana policija da proveri da li je živ. Radi se na utvrđivanju svih okolnosti.
Kako je saopštila novosadska policija, sumnja se da je S. G. ubodima oštrim predmetom, usmrtio pedesetčetvorogodišnjeg Novosađanina, u njegovom stanu.
S. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Dečaci iz Novog Sada koji su uhapšeni zbog 32 krivična dela, u aprilu na smrt pretukli čoveka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.