Izvor: Luftika.rs, 09.Dec.2022, 19:35

Novosađanin (76) nacrtao kukasti krst na zgradi zamenika predsednika REM-a 

Novosadska policija je saopštila da je identifikovala osobu koja je na zgradi u kojoj živi zamenik predsednika REM-a Milorad Vukašinović nacrtala kukasti krst uz natpis REM.
Kako navodi MUP, sumnja se da je sedamdesetšestogodišnji Novosađanin, prošle noći, sprejom ispisao nacističke simbole uz natpis REM, na zgradi u kojoj stanuje Vukašinović.
Zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, protiv njega će biti podneta krivična prijava javnom tužilaštvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Navodi se da „Ministarstvo unutrašnjih poslova čini sve da zaštiti svakog pojedinca, njegovu ličnu i imovinsku sigurnost i neće dozvoliti da sigurnost bilo koga zbog posla koji obavlja bude ugrožena“.
„Nastojaćemo i u narednom periodu da, u skladu sa zakonom i nadležnostima, omogućimo nezavisnim institucijama da neometano obavljaju svoj posao“, saopštava MUP.
Izvor: 021.rs
U Novom Sadu osvanuo kukasti krst na zgradi člana REM-a

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava za muškarca (76) iz Novog Sada: Sprejem iscrtao kukasti krst na zgradi člana REM-a

Izvor: 24sedam.rs, 09.Dec.2022

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom javnom tužilaštvu

Nastavak na 24sedam.rs...

MUP: Identifikovan Novosadjanin koji je na zgradi predstavnika REM-a nacrtao kukasti krst

Izvor: Beta, 09.Dec.2022

Policija je u Novom Sadu identifikovala osobu koja je na zgradi u kojoj živi zamenik predsednika Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Milorad Vukašinović nacrtala simbol kukastog krsta i natpis REM, saopštilo je danas ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).U saopštenju je navedeno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.