Noviteti na Eurobest-u 2019

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Okt.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noviteti na Eurobest-u 2019

Svake godine se ažuriraju i dopunjuju nagrade kako bi na najbolji način bili predstavljeni najkreativniji i najefektniji radovi iz Evrope.

Ove godine su uvedene nove nagrade, sekcije i kategorije kako bi se dodatno slavila izvrsnost evropskog stvaralaštva.

Nove nagrade i kategorije

• Uvedene su dve nove Eurobest nagrade: Creative eCommerce i Creative Strategy

Nagrade su uvedena sa fokusom na to kako inovacija i optimizacija dovode >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << do povećanog angažmana potrošača i do komercijalnog uspeha. Nagrada će pripasti radovima koji redefinišu brend ili uticali na potrošače i kulturu.

• Dodata je sekcija Challenges & Breakthroughs sa 5 kategorija u okviru 11 Eurobest nagrada

Eurobest prepoznaje raznovrsnu i nijansiranu kreativnost. I želi da pruži šansu regionalno specifičnom radu, radu za lokalno tržište.

Žiri će gledati na prijavljen rad usredsređujući se na njegov poseban sjaj, prepoznajući rad stvoren za manje i izazovnije brendove, koji zavisi od lokalnih i kulturnih insajta, nagrađujući snagu ideje a ne veličinu budžeta.

• Nova sekcija Sports & eSports sa 3 kategorije dodata je u okviru Entertainment nagrade

Print & Outdoor Craft nagrada je preimenovana u Industry Craft

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.