Izvor: Radio 021, 29.Feb.2024, 09:44

Novi izveštaj pokazuje: Srbija je lider u Evropi - u smanjenju prava i sloboda građana

Prema ovogodišnjem izveštaju organizacije Fridom haus za 2023. godinu, pad Srbije je najveći pad u Evropi u celini, izjavila je ekspertkinja Fridom hausa za Balkan Aleksandra Karpi.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Režim Aleksandra Vučića nastavlja da razara srpsko društvo i uništava slobode

Izvor: Danas, 29.Feb.2024

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da najnoviji izveštaj Fridom hausa, na osnovu kojeg Srbija beleži najveći pad u Evropi u smanjenju prava i građanskih sloboda, potvrđuje da "režim Aleksandra Vučića nastavlja da razara srpsko društvo i uništava slobode i vrednosti".

Nastavak na Danas...

Fridom Haus: Kosovo delimično slobodna zemlja

Izvor: Danas, 29.Feb.2024

Organizacija Fridom haus, sa sedištem u Vašingtonu, objavila je svoj godišnji izveštaj u kome ocenjuje da Kosovo ostaje "delimično slobodna" zemlja, uprkos napretku u nekoliko oblasti ljudskih prava i sloboda građana.U Izveštaju o slobodi u svetu, ove godine Kosovo je ocenjeno sa 60, od maksimalnih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.