Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2023, 20:38

Novi filmovi u bioskopima: Zli mrtvi – Buđenje

Kultna horor franšiza Sema Raimija vraća se u najkrvavijem izdanju! Film „Zli mrtvi – Buđenje“ prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 20. aprila 2023. Premisa čitavog serijala vrti se oko drevnog sumeranskog teksta „Necronomicon Ex-Mortisa“, odnosno verzije „Knjige mrtvih“ koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona. Uvrnuta priča o dve otuđene sestre … Članak Novi filmovi u bioskopima: Zli mrtvi – Buđenje se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Sportske igre mladih u Beogradu: Turniri do kraja aprila 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Apr.2023, 09:41

Sportske igre mladih su u toku, a drugu polovinu aprila 2023. obeležiće niz turnira u raznim sportovima, na terenima širom Beograda. Biće organizovani turniri u košarci, fudbalu, odbojci, rukometu, a tu su i atletska nadmetanja kao i turnir u omiljenoj igri među najmlađima – između dve vatre....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.