Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Jun.2023, 00:40

Novi filmovi u bioskopima: Elemental

U četvrtak, 15. juna 2023, u domaće bioskope stiže potpuno nova uzbudljiva animirana avantura „Elemental“ studija „Disney“ i „Pixar“. U Elemental gradu, u čovekolikom obliku zajedno žive vatra, voda, zemlja i vazduh. Reditelj Piter Son kaže da je animirana priča „Elemental“ vrlo lična i nastala je crtanjem likova Vode i Vatre koji su u međusobnoj … Članak Novi filmovi u bioskopima: Elemental se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Raspust za školarce uz događaj posvećen edukativnoj animaciji “Elemental”

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2023

Ovaj letnji raspust školarci će imati prilike da započnu u veselom ruhu uz jarke boje kojima odiše najnovija animacija Elemental, koja nam stiže iz Amerike od studija Pixar. Povodom premijere edukativne animacije za najmlađe, koja će biti održana samo dva dana ranije, 15. juna u holovima bioskopa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.